Web dizajn / Izrada web stranice

Izrada web stranice, redizajn postojeće web stranice ili potpuno nova platforma koja pojačava vidljivost vaših proizvoda i usluga, odabir je na vama. Web stranica je neizostavan dio poslovanja bilo koje tvrtke i najbolji način prezentacije proizvoda i usluga. 

Danas više nije moguće smatrati se ozbiljnom tvrtkom bez web stranice na kojoj će biti prezentirano poslovanje i svi potrebni podaci te kontakti. Dobro izrađena web stranica apsolutni je pokazatelj svake profesionalne i ozbiljne tvrtke.

Svaka web stranica se izrađuje prema potrebama klijenta. Analizom poslovanja pronalazimo dizajnersko rješenje za stvaranje modernog dizajna koji je prilagođen svim mobilnim uređajima. Nakon što je dizajn odobren od strane klijenta, započinje faza programiranja te optimizacije. Nakon što je stranica testirana i postavljamo ju online.

Zanima vas cijena?

Cijena ovisi o količini i pripremljenosti sadržaja, tehnologiji koja se koristi – WordPress ili rješenje po mjeri (custom CMS), koliko jezika ima stranica, zahtjevnim web elementima (webshop, forum, custom kod i slično), te kakve funkcionalnostima ima. Cijena izrade custom web stranice značajno je veća od cijene izrade stranice pomoću predloška.

Izrada moderne, responzivne web stranice uključuje razumijevanje marketinških ciljeva tvrtke i njihovo provođenje u dizajn koji kombinira intuitivnu navigaciju, koristan i relevantan sadržaj s učinkovitim pozivima na akciju koji će u konačnici generirati više posla.

Usluge:

Promotivna ponuda
Iskoristite 15% popusta

Iskoristite promotivnu ponudu i ostvarite 15% popusta na izradu web stranice/web trgovine
te 15% popusta na izradu logotipa (znak, boje, tipografija) te digitalnu knjigu standarda.

Naglasak uvijek stavljamo na dizajn i funkcionalnost, a pažnja nam je usmjerena na detalje i krajnje korisničko iskustvo. Zatražite besplatnu ponudu. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Zatraži ponudu